Пакет за намаляване на теглото – САНИЛАКС – За По-Бърз Метаболзъм, 30 Капсули + Дрена Комплекс – За Контрол На Излишните Течности, 30 Капсули

Начало/За фигурата/Пакет за намаляване на теглото – САНИЛАКС – За По-Бърз Метаболзъм, 30 Капсули + Дрена Комплекс – За Контрол На Излишните Течности, 30 Капсули

Пакет за намаляване на теглото – САНИЛАКС – За По-Бърз Метаболзъм, 30 Капсули + Дрена Комплекс – За Контрол На Излишните Течности, 30 Капсули

Out of stock

Original price was: 37.90 лв..Current price is: 22.75 лв..

Изчерпан

Безплатна доставка при поръчка над 39,89 лв.

През месец май – За всяка поръчка на стойност над 44,90 лв., получавате ПОДАРЪК – 1 бр. Пробионат орал баланс

Vitagold Sanilax е специална хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от прецизно подбрани билкови екстракти, която допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, регулира стомаха и спомага за постигането на перфектно телесно тегло и елегантна талия. Санилакс е ефективен при лениви черва, запек и нередовен стомах, както и при задържане на течности и интоксикация.

Много често се случва така, че спазваме хранителен режим, дори спортуваме, но въпреки това кантарът не мърда надолу. В повечето случаи това се дължи на задържането на течности в организма. Нещо повече, трупането на излишни мазнини + задържането на течности са двете основни причини, поради които пълнеем. Дрена комплекс от Витаголд е ефективно решение за хора, които са склонни към задържане на излишни течности в организма.

Санилакс:

9 природни съставки за стомашен комфорт
Меко и предвидимо лаксативно действие!

Стимулира чревната перисталтика и акумулира вода в дебелото черво
Регулира храносмилането
Има спазмолитично и антисептично действие
Увеличава усвояването на глюкоза в клетките и превръщането й в гликоген в черния дроб
Засилва метаболизма и ограничава превръщането на въглехидратите в мазнини

ДОЗИРОВКА:

1 или 2 капсули вечер преди лягане.

Дрена комплекс

За кого е подходящ продуктът и при какви симптоми?

Дългите часове в седнало положение, стресът покрай работата, безкрайните ангажименти и нездравословната храна са само част от причините, които карат тялото ви да задържа вода и да забавя метаболизма си. Подутите крайници, изпъкналият корем и наднорменото тегло подчертават, че в тялото има недостиг на вещества и ензими, което пречи на отделителните му процеси

Хранителната добавка Дрена Комплекс  е подходяща за хора, които се борят с излишните килограми или искат да задържат желаното тегло за по-дълго време, без да се налага да гладуват. Тя е идеално решение и за тези, които задържат течности и искат да се справят с тях по естествен и здравословен начин.

Витаголд препоръчва продукта и на хора, които често страдат от инфекции на пикочните пътища. Те водят до изключително неприятни усещания в долната част на корема, а симптомите могат да продължат с месеци, ако не се предприеме качествена грижа. Благодарение на активните съставки в Дрена Комплекс +, вашите пикочни пътища ще бъдат постоянно защитени, дори и в най-студените дни.

Продуктът е подходящ при симптоми като:

  • задържане на течности
  • нарушено храносмилане и инфекции на пикочните пътища
  • проблеми с теглото и затлъстяване
  • подутост на крайниците и усещане за тежест в тялото
  • хронична умора и често главоболие


Действия и ползи

Комбинацията от основните съставки в хранителната добавка Дрена Комплекс  от Витаголд допринася по естествен начин за изхвърлянето на излишните течности от тялото. Продуктът съдържа революционна формула, включваща екстракт от канадски плодове, боровинки, коприва, магданоз и бреза. Събрани заедно те действат като естествен антиоксидант, богат на хранителни вещества и допринася за нормалното функциониране на бъбреците.

Гарантираният ефект на хранителната добавка ще ви помогне да изхвърлите ненужните течности и да засилите метаболитните си процеси. Доверете се на Дрена Комплекс  и направете първата крачка към мечтаната фигура!

Кратко описание на основните съставки


Екстракт от плодовете на канадска червена боровинка – всяка капсула съдържа 100 мг.
Канадската червена боровинка е изключително популярна сред здравословните храни, благодарение на високото си съдържание на полезни вещества и антиоксиданти. Те намаляват риска от инфекции на пикочните пътища, подобряват имунна система и балансират кръвно налягане.

Екстракт от листа на коприва – всяка капсула съдържа 100 мг.
Листата от коприва съдържат витамини С и К, а също така са богати на минерали като калций, магнезий и желязо. В тях също се съдържат аминокиселини и антиоксиданти, които могат да помогнат в борбата със свободните радикали. Копривата е диуретик и помага за изхвърлянето на вредните химикали и излишните течности от тялото. Тя е позната още под името „пролетен тоник“, заради силния си ефект на детоксикация.

Екстракт от семена от магданоз – всяка капсула съдържа 100 мг.
Магданозът има ниско съдържание на калории, но е богат на важни хранителни вещества, като витамини А, К и C. Витамин А е основно хранително вещество, което играе ключова роля за имунитета и здравето на очите. Той е много важен за кожата и може да облекчи симптомите на акне. Магданозът е чудесен източник на витамин К, който поддържа доброто състояние на костите и сърцето.

Екстракт от листа на бреза – всяка капсула съдържа 100 мг.
Екстрактът от бреза се използва при инфекции на пикочните пътища, които засягат бъбреците, пикочния мехур и уретрата. Препоръчително е да се приема заедно с много течности при „терапия за напояване“, която помага на пикочните пътища да изхвърлят токсините.

Цинк – всяка капсула съдържа 10 мг.
Цинкът е микроелемент, необходим за здравата имунна система. Благодарение на действията му като антиоксидант, той забавя процеса на стареене на клетъчно ниво, поддържа хормоналния баланс и е важен за протичането на редица биохимични процеси в тялото.

Фолиева киселина – всяка капсула съдържа 200 µg
Фолиевата киселина или още наричана – Витамин B9, влияе на всички метаболитни процеси в тялото. Тя е много полезна при бременните жени, защото положителното й действие спомага за образуването на плацентата и изграждането на костния мозък на плода. Честият прием на Фолиева киселина намалява риска от вродени дефекти при новородените със 70%.

Биотин – всяка капсула съдържа 50 µg
Биотинътпознат още като Витамин B7 е важен за здравината на ноктите, косата и подхранва кожата. Той е отговорен за поддържането на триглицеридите в норма и подпомага процесите на разграждане на мазнини от организма.

Начин на употребата

Препоръчва се по 1 капсула дневно, след хранене. Всяка капсула се консумира с 200 мл вода за по-лесното ѝ абсорбиране от тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Пакет за намаляване на теглото – САНИЛАКС – За По-Бърз Метаболзъм, 30 Капсули + Дрена Комплекс – За Контрол На Излишните Течности, 30 Капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top