Витамини Голд от А до Я, 30 таблетки

Начало/За силен имунитет и против вируси/Витамини Голд от А до Я, 30 таблетки

Витамини Голд от А до Я, 30 таблетки

In Stock

7.90 лв.

Количество:
Безплатна доставка при поръчка над 39,89 лв.

Витамини Голд А до Я са с високо съдържание на изключително важните за организма  – селен, цинк витамин C и витамин D. Стандартно се приема по 1 таблетка дневно, но за максимална превенция, може да се приемат и по 2 таблетки дневно. Това ще осигури нужното количество селен, цинк, витамин Ц и витамин D, от което тялото ви се нуждае, за да бъде максимално защитено от вируси.

Vitagold Витамини Голд от А до Я представлява специална хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от прецизно подбрани витамини, минерали, микроелементи и екстракти, които повишават имунитета, тонуса и енергията и съдействат за правилното функциониране на сърцето, мозъка и очите.

 

Усилете имунитета на макс!

Витамини Голд от А до Я съдържат:

Всяка таблетка съдържа: Витамин А- 800 μg, Витамин Е – 12 mg, Витамин Д – 5 μg, Витамин С – 120 mg, Витамин В1 – 2.1 mg, Витамин В2 – 2.4 mg, Витамин В6 – 3 mg, Ни – ацин (никотинамид) – 18 mg, Пантотенова киселина – 6 mg, Биотин – 150 μg, Фолиева киселина – 300 μg, Витамин В12 – 3 μg, Витамин К – 30 μg, Калций – 162 mg, Магнезий – 75 mg, Фосфор – 100 mg, Калий – 40 mg, Желязо – 3.5 mg, Мед – 1 mg, Цинк – 5 mg, Йод – 100 μg, Селен – 25 μg, Хром – 60 μg, Молибден – 25 μg, Лутеин – 3 mg, Коензим Q10 – 3 mg, Екстракт от гинко билоба – 55 mg.

Лутеин: Той е естествен каротеноид, който намалява чувството на умора и отпадналост, защитава клетките от оксидативен стрес, поддържа добро зрение и нормална нервна система.
Коензим Q10 е изключително силен антиоксидант който подкрепя сърцето и мускулите, укрепва сърдечно-съдовата дейност и производството на енергия, намалява вредите, причинени от свободните радикали в организма и предпазва клетките от преждевременно стареене. Също така Коензим Q10 повишава имунитета и тонуса, намалява чувството на умора и спомага за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.
Екстрактът от Гинко Билоба изобилства от флавоноиди и антиоксиданти, които влияят благоприятно върху нервната система, кръвоносната система и организма като цяло. Гинко Билоба подобрява паметта, умствената острота и концентрацията, повишава притока на кръв и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Екстрактът от Гинко Билоба стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, има съдоразширяващо действие, намалява умората и помага по-бързото възстановяване при физическо претоварване.
Магнезий – изключително важен за човешкото тяло минерал, който подкрепя дейността на мускулите, мозъка и сърцето. Магнезият намалява умората, подпомага електролитния баланс и метаболизма и стимулира производството на енергия. Също така магнезият спомага за поддържането на здрави кости и зъби.
Витамин А повишава имунитета, подобрява зрението, допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и лигавиците и участва в метаболизма на желязо.
Витамин Е е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали.
Витамин Д подкрепя костите, зъбите, мускулите и нервната система. Също така спомага за нормалното усвояване на калций и фосфор и участва в процеса на делене на клетките.
Витамин С е мощен антиоксидант и имуностимулатор, намалява умората, спомага образуването на колаген и допринася за нормалното състояние на зъбите, кожата, венците, хрущялите, костите и кръвоносните съдове.
Витамин С стимулира метаболзима и производството на енергия и участва в метаболизма на желязото.
Витамин В1 подкрепя сърцето, нервната система, метаболизма и производството на енергия.
Витамин В2 стимулира метаболизма и производството на енергия, поддържа нормалното състояние на лигавиците, червените кръвни телца, мозъка и зрението. Също така участва в метаболизма на желязото, доставя антиоксидантна защита и намалява умората. Витамин В6 подкрепя цялата нервна система, подкрепя метаболизма, доставя енергия, спомага за поддържането на нормалното състояние на кръвоносните съдове, стимулира образуването на червени кръвни телца, намалява умората и регулира хормоните. Витамин В3 подкрепя нервната и имунната система, спомага за поддържане нормалното състояние на кожата и лигавиците, намалява умората и стимулира производството на енергия.
Витамин В5 стимулира производството на енергия и метаболизма, намалява умората и подобрява умствената дейност.
Витамин В7 подкрепя метаболизма на хранителните вещества и спомага за поддържане на нормалното състояние на косата и кожата. Фолиевата киселина подкрепя психичната функция, намалява умората, повишава имунитета и участва в процеса на делене на клетките. Фолиевата киселина спомага за правилния растеж на тъканите у майката по време на бременност.
Витамин В12 подкрепя мозъка, намалява умората, повишава имунитета, участва в деленето на клетките, стимулира метаболизма, производството на енергия и червени кръвни телца и участва в метаболизма на хомоцистеина.
Витамин К подкрепя здравето на костите и нормалното кръвосъсирване.
Калцият е един от най-важните елементи за човешкия организъм. Калцият осигурява стабилността и здравината на човешката костна система и служи за изграждането на костите и зъбите. Калцият играе важна роля в процеса на делене на клетките, правилното кръвосъсирване, спомага транспорта на нервните импулси, стимулира метаболизма и производството на енергия. Също така калцият служи за произвеждане на хормони и ензими, които участват в обмяната на веществата и в храносмилането и участва в пренасянето на хранителните вещества през клетъчните мембрани.
Желязото подпомага транспорта на кислород, спомага за нормалното образуване на хемоглобин и червени кръвни телца и участва в процеса на делене на клетките. Желязото подкрепя имунитета, намалява умората и стимулира метаболизма и производството на енергия.
Микроелементът Мед доставя антиоксидантна защита, стимулира имунитета, метаболизма и производството на енергия, участва в преноса на желязо в органзима, подкрепя нервната система и спомага за поддържането на нормалната пигментация на кожата и косата.
Цинкът е жизненоважен минерал с антиоксидантно действие. Той зашитава клетките от оксидативен стрес, благоприятства очите, косата, кожата, ноктите и костите, подкрепя метаболизма и участва в процеса на деление на клетките и синтеза на белтъчини и ДНК. Йодът стимулира производството на тироидни хормони и подпомага функцията на щитовидната жлеза. Също така йодът подпомага метаболизма и производството на енергия и спомага за нормалното функциониране на нервната система и на кожата.
Селенът е мощен антиоксидант, спомага за нормалната функция на щитовидната жлеза и имунната система, подобрява състоянието на ноктите и косата и подобрява сперматогенезата.
Хромът регулира нивата на кръвната захар, намалява апетита към сладко и спомага за изгарянето на излишната глюкоза.
Молибденът допринася за нормалното протичане на метаболизма на серосъдържащите аминокиселини.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • Допринасят за нормалното функциониране на имунната система
  • Притежават антибактериално действие
  • Антивирусно действие
  • Противовъзпалително действие
  • Особено подходящи при начални прояви на простудни заболявания, при поява на
  • болки в гърлото и възпалителни процеси на горните дихателни пътища
  • Допринасят за нормалното функциониране на имунната, сърдечно – съдовата и
  • дихателната системи
  • Имат ясно изразен антиоксидантен ефект

ДОЗИРОВКА:

1-2 таблетка дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Витамини Голд от А до Я, 30 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top