За нас

кои сме ние

В началото на 2015 година Витаголд навърши 10 години!
10 години, през които основния стремеж на компанията бе да осигури на своите потребители иновативни висококачествени продукти на достъпни цени.

През целия период, стъпка по стъпка, Витаголд успя да изгради и утвърди на българския пазар широко портфолио от продукти, даващи възможност на десетки хиляди хора да живеят пълноценно и да полагат повече грижи за собственото си здраве, което е основна предпоставка за качествен и активен живот.

Витаголд е българска компания, която заслужи доверието на партньори и потребители, благодарение на пакет от принципи, към които се придържаше стриктно през годините.

Витаголд следи световните открития в сферата на хранителните добавки и здравословния начин на живот, за да отговори на потребностите и очакванията на потребителите, като осигурява продукти с модерен състав и безкомпромисно качество.

Партньори на Витаголд са водещи световно признати компании от фармацевтичната и хранително-вкусовата индустрия с милярдни обороти в долари и евро от САЩ, Германия, Италия, Полша и Испания. Хранителните добавки, които компанията предлага съчетават патентовани формули, комбинации от различни био-активни съставки, минерали и витамини, произведени в съответствие с най-високите изисквания за качество.

Днес Витаголд е лидер в продажбата на продукти за:
• здрави стави
• памет и концентрация
• урологични оплаквания
• имунитет и други

История

2007г. основаване на Витаголд и сключване на договор за партньорство с Гама Селект – търговска, компания изключителен представител на продуктите Витаголд на фармацевтичен пазар
2007 – 2009г.развитие на търговската марка Витаголд с помощта на брандовете:
Витаголд Coffee (продукт за отслабване) и съпътстващи този бранд продуктови линии
Април 2008г. – Въвеждане и представяне на водещия бранд Реставит
Септември 2008 – Въвеждане и представяне на другите два водещи бранда Виногин и Реставит
2008г.Установяване на партньорства с водещи компании, специализирани в производството на оригинални, висококачествени суровини и материали
2012 – 2013г. Нови партньорства:
Европейски и Американски фармацевтични компании – Vita Green Испания, International Trade System Сърбия, Dynamic Health Laboratories Inc. САЩ
2014г. – Ново звено в структурата на Витаголд – Медицински Екип, представящ продуктите на компанията пред лекари и специалисти
2014 – 2015г. – Бърз растеж по отношение на продажби и дейности
2016г.Пазарен лидер в следните терапевтични области:
Стави, кости, коса, кожа и нокти
Памет и концентрация
Уринарен тракт
Зрение

Визия

Ние сме отдадени на развитието на компанията и на утвърждаване на нашите пазарни позиции.

Постоянно се стремим да разширяваме портфолиото ни от продукти и да предлагаме най-иновативните и качествени формули на нашите потребители.

Подхождаме с доверие и грижа към партньорите си и се грижим бизнеса ни да укрепва и да се развива.

Клиенти/Партньори