Урохелп на Витаголд – перфектният помощник за здрави бъбреци и уринарен тракт

Урохелп на Витаголд съдържа природни екстракти които имат диуретични и стягащи свойства. Тези диуретици повишават честотата на уриниране и по този начин помагат за изчезването на бактериите от пикочните пътища.

Благодарение на Урохелп вие можете да осигурите почистване и детоксикация на тялото си. Като естествен диуретик, хранителната добавка ще ви помогне да се отървете от токсините и вредните отпадъци, които се натрупват в организма. По този начин, чрез елиминиране на излишните соли, вода и токсични вещества от тялото ви, ще си гарантирате оптимална работа на всички органи в тялото.

Урохелп съдържа мечо грозде

Мечото грозде се счита за едно от най-добрите средства за лечение на инфекции на пикочните пътища. Съдържа хидрохинон и производни на хидрохинон, които притежават мощни антимикробни и дезифинкционни свойства и са полезни за лечение на възпаление на уретрата, цистит и нефрит. Преминаващи през пикочните пътища, активните съставки на мечото грозде в Урохелп ще окажат положителен ефект върху мукусните мембрани като по този начин ще намалят възпалението, ще успокоят дразненето и е ще предотвратят инфекциите.

Освен това приемът на Урохелп на Витаголд ефективно ще ви предпази от образуването на камъни в бъбреците, а също така ще стимулира изчистването на вече образувалите се камъни. Активните съставки стимулират омекотяването на камъните, което допълнително помага за разрушаването на големите камъни на малки и по-лесни за изхвърляне камъчета и песъчинки.

Урохелп съдържа екстракт от листа на бреза

Листата от бреза ефективно подпомагат за лечението на възпаления и инфекция на пикочните пътища. Брезовият лист има диуретични свойства, което означава, че може да спомогне за насърчаване както на обема, така и на честотата на уриниране. Това на свой ред помага да се промие системата от пикочната киселина, токсините и излишните течности в тялото.

Урохелп съдържа екстракт от червена боровинка

Инфекциите на пикочните пътища се отнасят до съществуването на определени микроорганизми в урината, които надвишават нормалните нива. Тези инфекции могат да се развият в пикочния мехур и да причинят цистит, в бъбреците да причинят бъбречен паренхим, а в простатата бактериален простатит.

Червените боровинки съдържат проантоцианидини, които притежават антиприлепващи свойства, а това означава че пречат на бактериите да се свържат с клетките по стените на пикочния мехур. Тези съединения предотвратяват размножаването на тези бактерии и ги изхвърлят от тялото чрез урината.