Отлична памет и концентрация с Виногин на Витаголд

Висококачествената хранителна добавка Виногин на Витаголд съдържа природен екстракт от Гинко билоба и магнезий. Неговите активни съставки имат дълга история на използване в традиционната медицина за лечение на нарушения на кръвта и подобряване на паметта. Именно поради това Виногин е един отличен природен начин за потенциално запазване на отлична памет. Хранителната добавка подобрява кръвообращението като „отваря“ кръвоносните съдове и предотвратява образуването на съсиреци. Поради тези причини, както и благодарение на мощните си антиоксидантни свойства, Виногин може да подобри здравето на кръвоносните съдове и очите, както и да ви предпази от редица заболявания.

Виногин предпазва от болест на Алцхаймер и деменция

Освен че подобрява притока на кръв към мозъка, приемът на тази хранителна добавка може да предпазва клетките от увреждане, свързано с болестта на Алцхаймер. Редица проучвания показват, че Гинко билоба има благотворен ефект върху паметта и когнитивната функция при страдащите от деменция и Алцхаймер. Ползите се изразяват в подобряване на когнитивните функции като памет, учене и мисловна дейност, подобряване на социалното поведение и улесняване на ежедневните дейности.

Виногин подкрепя периферните кръвоносни съдове

Поради изключителните си способности да подобрява притока на кръв, Виногин може да ви помогне при състояние, известно като интермитентна клаудикация. Това състояние се характеризира с болка в краката поради слабо кръвоснабдяване. Приемът на добавката ще премахне неприятните симптоми, за да можете необезпокоявано да извършвате ежедневните си дейности и да изминавате дълги разстояния, без да изпитвате болка в краката.

Виногин подкрепя очното здраве и предпазва от глаукома

Гинко билоба в съчетание с магнезий ще намали увреждането на ретината, причинено от макулна деградация. Това се дължи на мощните антиоксидантни свойства на съставките на Виногин, които помагат да се предпази ретината и да се предотврати увреждането на клетките.

Виногин предпазва от инсулт

Гинко билоба намира все по-широко приложение в превенцията на инсулт, както и при лечение слединсулттни състояния. Виногин на Витаголд може да предотврати образуването на кръвни съсиреци и да увеличи потока на кръвта в мозъка, благодарение на които значително намалява риска от инсулт.

Виногин помага при повишена тревожност

Благодарение на способността си да облекчава симптомите на безпокойство по напълно естествен начин, Виногин може да помогне на онези от вас които страдат повишена тревожност, а също така да облекчи депресивни състояния.