Забравете за болката в ставите с Реставит макс на Витаголд

  • Подобрява гъвкавостта на ставите
  • Намалява на болката и оттока
  • Намалява сковаността и подобрява подвижността
  • Подобрява жизнеността на клетките

Висококачествената хранителна добавка Реставит макс на Витаголд притежава три комплекса от синергично действащи съставки:

Комплекс, изграждащ стуктурата на костите и ставите (глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген тип 2, хиалуронова киселина)

Глюкозаминът помага за смазването на ставите и поддържа здравия хрущял. Той помага за насърчаване на регенерирането на хрущялите и стимулира производството на синовиална течност.

Хондроитинът е основен компонент на хрущяла, който спомага за изграждането на съединителната тъкан в цялото тяло. Тъй като работи чрез задържане на вода, той помага за овлажняването и подобряването на гъвкавостта на тъканите и ставите.

МСМ е полезно хранително вещество за здравето на вашите кости, помага при артрит, ревматоиден артрит и остеоартрит. Освен това помага за разграждането на нездравословните калциеви отлагания в тялото, които са основната причина за дегенеративни заболявания.

Колаген тип 2 съставлява 50% от протеина на хрущяла, така че е лесно да се разбере, че когато нивата на този тип колаген спадат, хрущялът отслабва или спира да се регенерира. Резултатът често е триене (разпознаващо се като „скърцане“), болка и скованост на ставите.

Хиалуроновата киселина има невероятната способност да облекчава болезнените стави. Нейната ефективност не е изненадваща, тъй като е особено концентрирана в областта на колената, бедрата и другите движещи се стави. Хиалуроновата киселина, съдържаща се в Реставит макс, е необходима за да създаде гъста, желатинова субстанция, която смазва и защитава хрущяла.

Болкоуспокояващ комплекс (куркума, босвелия, джинджифил, алое вера, ликопен)

Благодарение на своите мощни противовъзпалителни свойства природните екстракти, съдържащи се в Реставит макс на Витаголд редуцират възпалението. А това води до намаляване на усещането за болка, спиране на подуването и увреждането на тъканите.

Комплекс от ценни витамини и минерали (цинк, магнезий, витамин С, витамин D3)

Цинкът в Реставит спомага за предотвратяване на разграждането на съединителната тъкан, причинено от бактериална и вирусна инфекция. Може също така да насърчи естественото производство на колаген, необходим за укрепването на костите.

Витамин С е известен имуностимулатор и като такъв може да увеличи производството на бели кръвни клетки, за да може организмът да се справи с инфекциите, причинена от гъби, вируси и бактерии. Благодарение на тези свои качества, витамин С намалява възпалението на съединителната тъкан, което от своя страна може да намали болката и сковаността на мускулите и ставите.

Витамин D3 е един от най-важните витамини що се отнася за поддържането на здрави кости. Той е необходим за правилното усвояване на калций за изграждането и укрепването на костите. Освен това този витамин поддържа нивата на калций, за да ви предпази от дефицит на този минерал и загуба на костна плътност. При възрастни недостигът на този витамин може да доведе до изтъняване и фрактури на костите.

Магнезият осигурява силата и твърдостта на костите и прави зъбите по-здрави. Тъй като магнезият участва в удивителна редица биохимични реакции, не е изненадващо, че поддържането на неговите нива е от съществено значение за да имаме здрави кости и зъби. Този минерал е от съществено значение за абсорбцията и метаболизма на калция.