Екип

Вие се намирате тук: Начало / Екип

Изключително сме щастливи и горди от факта, че за поредна година ВИТАГОЛД расте с по-високи темпове от пазара на хранителни добавки и по данни на IMS, заема една от първите позиции на българския фармацевтичен пазар.

Успехът на компанията се дължи преди всичко на хората, които работят всеотдайно, като повечето от тях са част от екипа още от самото създаване на фирмата. Това е нетипично явление за пазара на труда в България и за нас този факт е голяма гордост.

Успешната ни дейност се базира на професионалната работа на екипа от висококвалифицирани търговски и медицински представители, покриващи цялата страна и всички необходими таргетни групи специалисти.

Търговски екип

Веднага след създаването на фирмата е сформиран екип от търговски представители, базирани в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

През годините, екипът е натрупал огромен опит, преминал е десетки професионални обучения, изградил е ефективни и дългосрочни отношения с нашите партньори – аптеки, основани на взаимно доверие и лоялност. Днес с гордост можем да кажем, че търговския ни екип е един от най-успешните на българския фармацевтичен пазар.

Медицински екип

От началото на 2014г. към Витаголд работи новосформирана фирмена структура – екип от медицински представители с утвърдени професионални качества.

Разположени в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и В.Търново, те представят избрани продукти на компанията пред водещи семейни лекари и специалисти в цялата страна.

Маркетинг услуги

Витаголд извършва различни маркетингови дейности:

•   Позициониране и промоция на продукти в над 2500 аптеки и над 2000 лекари в цялата страна

•   Бързо, пълно и качествено покритие на всички точки на продажба

•   Мърчъндайзинг, съответстващ на характеристиката на продуктите

•   Промоционални и рекламни активности, съобразени със спецификата на продуктите и техните потребители

•   Мониторинг на конкуренцията

•   Анализ на пазара