МАГНЕМАТРИКС-НЕО

МАГНЕМАТРИКС НЕО

0 out of 5

Vitagold Magnematrix Neo представлява специална хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от важния минерал Магнезий, в комбинация с Витамин B6, която оказва подкрепа на мускулите, костите, зъбите, мозъка и сърцето и допринася за правилното функциониране на мускулната, нервната и сърдечно-съдовата системи. Магнезият участва в множество обменни процеси в организма. Магнезият спомага за поддържане на нормалното състояние и дейност на мускулите, зъбите и костите и е ефективен при мускулни крампи и схващания. Магнезият подкрепя електролитния баланс, метаболизма и производството на енергия, като същевременно с това намалява чувството на умора и отпадналост.
Витамин В6 спомага образуването на антитела и червени кръвни клетки и допринася за нормалната функция на имунната система. Също така намалява умората, регулира хормоналната дейност и спомага за поддържане на нормалното състояние на кръвоносните съдове.
Търсете продукта във всички аптеки! Ако желаете да го закупите online, моля посетете сайта на нашите партньори.

Описание на продукта:

За здраво сърце, мускули и нервна система!

Предназначение:

Допринася за нормалното функциониране на мускулите, сърцето и нервната система.

Магнезий

Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите и нервната система. Благоприятства за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Вит В6

Витамин B6 допринася за поддържането на нормалната психична функция и синтеза на някои аминокиселини в организма. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

 

Съставки: Магнезий, Витамин B6.

Начин на употреба и дозировка: Препоръчва се по 1 таблетка дневно.

0 out of 5

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.